www.dierendongen.nl 
Dierenartsen Dier en Dongen is een dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren, gevestigd centraal in Dongen. Voor de zorg van al uw huisdieren neemt u contact op, of komt u op consult tijdens het vrije inloopspreekuur. Wilt u niet wachten, dan komt u voor het consult op het afspraken spreekuur! Uiteraard staan we klaar voor de spoedeisende patiënt, ook buiten onze ruime openingstijden.
 
www.packleader.nl 
Bert van Straten en Judith Daleboudt zijn de eigenaren van Pack Leader Training & Transformation Center en Pension (Noord-Brabant). Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van hondeneigenaren die op een of andere manier een probleem hebben met het gedrag van hun hond. Dat kan door gedragsbegeleiding aan huis of in een privéles op het Gedragscentrum. Op het Gedragscentrum kan uw hond ook terecht voor een Roedelopname. Op de Hondenschool worden diverse cursussen gegeven, waaronder de Puppygroep, lessen in de Gehoorzaamheid en de cursus Family Protection Dog. In het Pension kunt u terecht voor (vakantie)opvang van uw hond. Alle honden zijn welkom, ongeacht grootte of ras. Pack Leader is gespecialiseerd in de opvang van moeilijke honden en rassen.
 
www.dongen.startpagina.nl
 
www.nvfd.nl
De NVFD is de beroepsvereniging voor dierenfysiotherapeuten. De NVFD brengt dierfysiotherapie onder de aandacht, informeert dierenartsen en particulieren over indicaties en behandelingen, en ondersteunt haar leden in hun bedrijfsvoering.
 
www.hondenschool-frankderooij.nl   
Voor een gepaste cursus op maat voor u en uw hond. Op deze website vindt u informatie over de cursussen die gegeven worden. Voor meer info kunt u bellen of mailen of kom een keer geheel vrijblijvend kijken aan de Kanaaldijk Noord in Dongen.
 
www.petplan.nl

Huisdierenverzekering voor hond, kat en konijn.
 
www.proteqdierenzorg.nl
Huisdierenverzekering voor uw hond en kat.
 
www.dierenparadijstheuns.com
De Hak 16b, 5107 RG Dongen, uw huisdierwinkel op het internet: dierbenodigdheden en diervoer. Meer dan 5.000 merkproducten in dierbenodigdheden. Verkoop van diervoeders, o.a. Carocroc, Royal Canin, Prins, Farmfood en Deli Nature.